Tarot – Online Opleiding – Tweede Leerjaar

Home/Opleidingen/Tarot/Tarot – Online Opleiding – Tweede Leerjaar

Tarot – Online Opleiding – Tweede Leerjaar

240.00

Uitverkocht

Tarot – Eerste Leerjaar

Tijdens deze leuke leerzame cursus leer ik jou de tarot kaarten rechtop en omgekeerd te duiden. Wat voel je bij een kaart? Wat zie je uit het verleden? Wat zie je in het heden en de toekomst? enzovoorts… 26 weken waarin ik jou de tips & tricks bij zal brengen om dit prachtige orakel te kunnen duiden. Ik leer jou diverse leggingen (patronen) de kaarten op zichzelf te duiden maar ook onderling te combineren. Lijkt dit je een mooie ervaring? een mooie gelegenheid te starten of je gaven uit te breiden?

Meld je dan NU aan!!

Voor lopende kortingen stuur mij een berichtje!

Uitverkocht

Beschrijving

Chrissy Paragnoste Medium HealerHallo, mijn naam is Chrissy Schroder. Geboren in Amsterdam, ik hou van humor en gezelligheid. Toen ik nog klein was (Hahaha, ik ben 54 en ik meet 1:48 dus groot zal ik wel nooit worden) Had ik altijd het gevoel dat er iemand over mijn schouder mee keek, het gevoel dat ik niet alleen was, en ik kreeg gelijk toen ik voor het eerst kennis maakte met die andere wereld. Ik schrok me kapot, maar het “weten” was geboren en toen kon ik alleen nog maar groeien en leren, en dat heb ik altijd gedaan. Ik leer nog steeds, ik houd ervan. Ik geef o.a. les in het vak tarot. Machtig mooi om te leren, deze magische wereld van de kaarten. Het geeft je antwoorden en advies op al je vragen. Ik zou jou dit ook graag willen leren. Om te starten in je spirituele ontwikkeling of om je mediumschap verder uit te breiden.

De eerst volgende groep start op Nog geen nieuwe datum gepland.

Dat is nou het gemakkelijke van onze Online College, alles gebeurt online. Je hoeft dus niet de deur uit. Geen reiskosten en lekker in je eigen vertrouwde omgeving en toch tezamen tijdens de live lessen.

Voor deze Online opleiding dien je de volgende zaken te hebben:

  1. Internet aansluiting
  2. Een Computer / Laptop of Tablet (Telefoon heeft een te klein scherm!!!)
  3. Een microfoontje (zodat we met elkander kunnen praten)
  4. Een webcam (zodat we ook elkander kunnen zien)
  5. De juiste materialen waar wij mee gaan werken : De Rider Waite Tarot (deze vind je hier) of de Gilded Tarot(deze vind je hier)
  6. Een gezonde dosis zelfdiscipline en doorzettingsvermogen

Deze Online Tarot Opleiding – Tweede Jaars, duurt 26 weken (exclusief feestdagen en schoolvakanties).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Titel