I-ChingI-TjingJi Csing

Home/OraclesOrakels/I-ChingI-TjingJi Csing

De enige professionele Online I-Tjing Cursussen / Opleidingen. 
Leer nu heel gemakkelijk I-Tjing met de Feng Shui Munten . De Opleidingen zijn volledig online en je krijgt 26 weken lang de meest complete begeleiding. Je krijgt bij ons wekelijks een live les uur en daarnaast kun je gemakkelijk diverse oefeningen en opdracht middels de online college maken.

Wie zijn de Leerkrachten?
Wanneer?
Waar?
Wat heb ik nodig?
Hoe lang duurt de Opleiding?
Wat ga ik leren in het eerste leerjaar?

Mijn naam is Johan Verweij. Geboren in Amsterdam, ik hou van humor en ben wat je noemt, nuchter. Al van kinds af aan ben ik mij bewust van de spirituele wereld. Toen ik jonger was, overleed mijn grootste vriend, mijn opa, die zelf medium was. Toen hij overleed kwam alles in een stroomversnelling, onder zijn begeleiding. Ik leerde wijlen Lida Calzado Veldhoen kennen, een tweede moeder voor mij. Zij was een zeer bekend Medium in Europa in de jaren 80. Ik heb van haar bijzonder veel documentatie gekregen omtrent de I-Tjing & Lenormand & Kipper kaarten, haar overgroot moeder was een bekende van Marie-Anne Adélaïde Lenormand en zo heb ik dus eeuwen oude originele leggingen uit eerste hand. Inmiddels ben ik al zeker een 31 jaar bekend met de I-tjing, lenormand- & Kipper- kaarten. Ben de gehele wereld rond gereisd, om alle informatie omtrent deze orakels te vinden. En geef hier nu al zeker een +22 jaar les in.

Mijn naam is Chrissy Schröder. Ik ben geboren in Amsterdam op 16 augustus 1965. Ik ben vanaf mijn 20ste bezig met de Tarot, vanaf mijn 21ste begon het serieuzere vormen aan te nemen. (35 jaar) Ik geef consulten en geef al weer zo’n 10 tot 11 jaar professioneel les. Waarom I-Tjing? Ik moet u vertellen dat ik toen ik begon met de I-Tjing, een hele slechte periode in mijn leven meemaakte. Ik verloor mijn zoon, een problematische relatie met mijn toenmalige man, enzovoorts. Liep constant tegen dezelfde fouten op, draaide in dezelfde cirkel rond, ik werd in relaties keer op keer slecht behandeld, ik kwam er gewoon niet uit. Ik begreep het hoe en waarom niet………… Ik sprak met therapeuten, maar het hielp niet, het zat in mezelf, en ik moest er zelf achter zien te komen. Het heeft even geduurd eer ik uit de Hexagrammen kon opmaken dat alles wat mij overkwam niet door derden werd teweeggebracht, maar dat ik hier zelf verantwoordelijk voor was. Ik liet het gebeuren, het waren mijn eigen keuzes. Dat is ook echt mijn lijfspreuk geworden: Vraag je niet af waarom mensen je dit aandoen. Maar vraag jezelf af waarom je dit toelaat! Het klinkt heel simpel, en dat is het ook, maar ernaar handelen. En ook daarin heb ik veel aan de I-Tjing gehad. Toen ik eenmaal wist hoe het werkte en de I-Tjing mij konden vertellen dat ik op de goede weg was, veranderde mijn leven. Ik kan u vertellen, dat ik nu steviger in het leven sta. Er is niemand meer die mij van mijn stuk brengt, die voor mij bepaalt. Ik weet wat ik wil, en ga er ook voor. Ik heb nu al weer 27 jaar een relatie waarin mijn partner en ik gelijk opgaan. Moeilijke periodes? Kom maar op…….Ik kan het hebben zonder depressief te raken, zonder in paniek te raken, omdat ik mijzelf heb leren kennen, met mijn mogelijkheden en beperkingen. Ik gun u dit ook……………vandaar deze cursus.

Elk jaar starten wij diverse nieuwe groepen. Voor de eerst volgende startdatum neem aub contact met ons op.
Via Messenger Messenger

.
Via Whatsapp Whatsapp

.
Of via E-mail E-mail

Dat is nou het gemakkelijke van onze Online College, alles gebeurt online. Je hoeft dus niet de deur uit. Geen reiskosten en lekker in je eigen vertrouwde omgeving en toch tezamen tijdens de live lessen.

Voor deze Online opleiding dien je de volgende zaken te hebben:

Internet aansluiting
Een PC / Laptop of Tablet (Telefoon heeft een te klein scherm)
Een microfoontje (zodat we met elkander kunnen praten)
Een webcam (zodat we ook elkander kunnen zien)
De juiste materialen waar wij mee gaan werken: De Feng Shui Muntjes Hier te koop
Een gezonde dosis zelfdiscipline en doorzettingsvermogen

Deze Online I-Tjing Opleiding – Eerste Jaars, duurt 26 weken (exclusief feestdagen en schoolvakanties).

In het eerste leerjaar:

Wat houd de I-tjing nou eigenlijk in?
Waar komt het vandaan?
Wat zijn Trigrammen?
Wat zijn Hexagrammen?
Alle 64 Hexagrammen
Hoe interpreteer ik een hexagram m.b.t. mijn vraagstelling.
De Traditionele interpretaties

In het tweede leerjaar:

Wordt later duidelijk gemaakt!!!

I-ChingI-TjingJi Csing

2022-10-16T10:46:07+02:00

De meest complete I-Tjing Opleiding in de Benelux. "De kans" om dit machtig mooie orakel uitgebreid te leren.Ook als je al (een beetje) bekend bent met I-Tjingdan zal dit echt een enorme extra toegevoegde waarde zijn op je huidige kennis We moeten immers "bij" blijven qua kennis zoals velen wel begrijpen. Wil je ook ook investeren in een cursus waarbij je na goed gevolg vanuit je eigen huis lekker voor jezelf kunt werken?Tijdens deze cursus bied ik 26 weken lang begeleiding aan, waarbij je alles van A tot Z zult leren. Ik leer je de stenen 1 voor 1 te duiden. Wat houd [...]

I-ChingI-TjingJi Csing2022-10-16T10:46:07+02:00

Titel